Home > Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

heb je een vraag?

wij helpen u graag

Hieronder hebben wij onze meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Gebruik van de producten

Het juiste gebruik van onze kaarsen is van groot belang om er optimaal van te kunnen genieten. Wist je bijvoorbeeld dat je onze rustieke kaarsen altijd minimaal 10 cm uit elkaar moet zetten om lekken van de kaarsen te voorkomen?

Het is belangrijk om te zorgen voor een voldoende grote afstand tussen de kaarsen (minimaal 10 cm).

Brand de kaarsen altijd in een geschikte houder of op een hittebestendige onderzetter.

Nee, het label aan de onderkant van de kaars hoeft niet te worden verwijderd voordat u de kaars gebruikt.

Het is niet nodig om de stokken te draaien. De kwaliteit van de stokjes in onze rietverspreiders is zo goed dat ze meerdere weken lang een heerlijke geur in huis verspreiden.

Kaarsen branden minder goed als het tocht. Ook kan er een luchtstroom ontstaan ​​waar veel mensen heen en weer lopen. Wanneer een kaars op de tocht brandt, kan er een onstabiele vlam ontstaan. Wij adviseren in deze gevallen geen tafelkaarsen te gebruiken, maar bijvoorbeeld onze navullingen.

Assortiment

Voor iedere gelegenheid en voor iedere plek in iedere horecagelegenheid hebben wij een passende kaars. Ons assortiment is onderverdeeld in kaarsen voor binnen en buiten.

Nee, deze hebben wij niet in ons assortiment.

Elke dag zijn wij voortdurend bezig met het innoveren en verbeteren van onze producten. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons topprioriteiten. Mochten onze kaarsen onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, dan verzoeken wij u vriendelijk het klachtenformulier in te vullen. Onze consumentenservice neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waar kun je Bolsius Professional kaarsen kopen?

Kunt u onze kaarsen niet vinden of bent u op zoek naar een specifieke kaars, neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Onze kaarsen zijn verkrijgbaar bij diverse groothandels door heel Nederland.

Kunt u onze kaarsen niet vinden of bent u op zoek naar een specifieke kaars, neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Voor elke gelegenheid en voor elke locatie in uw horecalocatie hebben wij een passende kaars. Ons assortiment is onderverdeeld in ongeparfumeerde kaarsen voor binnen- en buitengebruik.

veiligheid

Veiligheid is voor ons een topprioriteit. Daarom zijn al onze kaarsen voorzien van symbolen die uitleggen hoe je de kaars correct gebruikt.

Het is van groot belang dat de houders zijn vervaardigd uit niet-brandbare materialen en dat er een voldoende grote afstand (minimaal 10 cm) tussen de kaarsen zit. Bij een theelichthouder is het belangrijk dat de warmte die vrijkomt bij het branden van het theelicht kan ontsnappen, de houder mag daarom niet worden gesloten.

Onze accessoires zijn met zorg ontworpen om onze kaarsen optimaal te laten branden en te voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Onze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, vormen en materialen. Je kunt ze hier bekijken.

De beste manier om onze kaarsen te doven is met een kaarsendover, die u boven de lont houdt tot aan de vloeibare was. De lont stopt dan met branden zonder nagloeien, breekt niet af en wordt bedekt met nieuw kaarsvet voor de volgende keer dat u de kaars aansteekt.

Doof nooit een kaars met water!

Al onze kaarsen zijn voorzien van symbolen om u te laten zien hoe u de kaarsen veilig kunt branden. Zo haalt u het maximale uit onze kaarsen.