Een warme, uitnodigende en goed verlichte ruimte creëert de perceptie van kwaliteit bij uw gasten en zorgt voor een positieve reactie op de sfeer. Vuur in de vorm van kaarslicht is voor restauranteigenaren een gemakkelijke manier om de sfeer in hun restaurant aan te passen, of dat nu het hele jaar door is of alleen voor speciale gelegenheden
– Ton Duivenvoorden - General Manager Van der Valk Hotel Emmen
Bij Restaurant & Bar CouCou draait alles om beleving. De gasten komen niet alleen voor het heerlijke eten en drinken, maar ook voor de unieke sfeer die er heerst. En wat is er nu gezelliger dan dineren bij echt kaarslicht? Dat hebben ze bij Restaurant & Bar CouCou goed begrepen. Bolsius StylEco® kaarsen zijn de perfecte aanvulling op de toch al unieke en karakteristieke inrichting van CouCou. Dit duurzame alternatief voor traditionele kaarsen is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een stijlvolle toevoeging aan de totale ambiance. Restaurant & Bar CouCou heeft de houders perfect weten te matchen in de onderscheidende en intieme setting van het restaurant. De duurzame navullingen van StylEco® hebben een brandduur tot wel 50 uur. Hierdoor kan het restaurantpersoneel zich volledig concentreren op het bedienen van de gasten, zodat de gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijke sfeer en verzekerd zijn van een warme en uitnodigende ambiance bij zacht kaarslicht. Fotografie door: © Peter Hermeling, Bluemonque Creatives
Fotografie door: © Peter Hermeling, Bluemonque Creatives